Implică-te

Află mai multe despre felul în care te poţi sprijini acţiunile fundaţiei umanitare Pacea

Fundaţia umanitară Pacea a fost înființată de către fratele Roberto Peretti OFMConv., împreună cu un grup de oameni de cult (Frații Franciscani Minori Conventuali), interesați de educație și de dezvoltarea relațiilor interumane, în sensul protejării copiilor proveniți din familii defavorizate, pentru a le oferi posibilitatea de a fi primiți într-un colectiv care să se ocupe de educația acestora, precum și în sensul ajutorării familiilor aflate într-o situație economică gravă, fără ca membrii acestora să fie internați în edificiile fundației.

Cumpără bolţari

Asociaţia Caritasul Antonian – Pâinea celor săraci execută bolţari cu vibropresă şi îi comercializează pentru a susţine acţiunile fundaţiei.

Dimensiunile bolţarilor sunt următoarele: 40x20x20 cm, 40x20x15 cm sau 40x20x10 cm

Pentru cumparare bolţari contactează-ne la numărul de telefon de mai jos:

Donează 2% din impozitul pe venit

Dacă dorești să direcționezi 2% din impozitul anual, către Fundaţia Umanitară Pacea:

1. Completează cu datele personale Formularul 230 (pentru persoanele care obțin venituri din salarii) sau Formularul 200 (pentru persoanele sau entitățile care obțin venituri din activități independente).

Suma corespunzătoare pentru 2% din impozit, va fi calculată de către organul fiscal, de aceea puteți lăsa necompletata căsuța corespunzătoare acestei informații.

2. Formularul 230 respectiv 200 (în funcție de caz) trebuie sa ajungă la organul fiscal de care aparțineți.

Exista doua posibilități de a depune formularul:
a) la registratura* organului fiscal de care aparțineți;
b) la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire*;
* aici găsiți adresele Administrațiilor Financiare

Apreciem sprijinul și îţi mulțumim că ai ales să ne susţii!